Vårbilder

Var hemma från skolan idag också men jag mår iallafall mycket bättre, är äntligen piggare igen och hade faktiskt ork att gå ut och fota lite idag. Har suttit och värkligen längtat ut de senaste dagarna. Känns som jag inte alls haft någon kontakt med omvärlden i flera veckor. Inte nog med det ville ju vädret reta mig lite och lät det vara jätte soligt, bara för att jag ville fota. Men inte kunde jag det, inte!

Men idag var jag faktiskt ute och fotade lite! Dock var det inte lika fint väder, och det fanns inte så mycket att fota på våran bakgård men några bilder blev det iallafall ^^






Copyright by Malin/Waon

/ Malin (: ♥


Längesen IGEN

Nu var det väldigt längesen jag skrev igen!
Det är som att jag helt glömmer bort bloggen, men jag VILL skriva i den och jag tycker det är superkul när jag väl bloggar.. Men jag glömmer bort det bara för att jag uppdaterar så sällan, tyvärr.

Jag har varit hemma och varit sjuk både idag och igår, har en jobbig förskylning. Önskar bara att den ska försvinna, det är så jobbigt. *snyft*

Jag blev medlem på deviantart.com för ungefär en vecka sedan och idag laddade jag upp massa bilder. Ska försöka lägga upp så många jag kan där. Så har ni tråkigt någon dag får ni jätte gärna gå in och kommentera dom. Man behöver inte vara medlem för att kunna titta på dom ;)
Länk: Waaon

/ Malin (: ♥

God morgon

Jag har alldeles nyss ätit frukost. Just nu sitter jag och håller på att göra en ny profil till min modell. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha den ännu men det kommer att vara lite vår känslor i den och det kommer att vara väldigt välgjord profil med egna bilder såklart.

Det är en del som har frågat mig tidigare vart jag laddar ner mina penslar och bakgrunder. Tänkte jag kunde svara på det, här på bloggen.

Jag laddar ner största delen av mina penslar och bakgrunder på dessa sidor:
Deviantart.com
Brusheezy.com

Myphotoshopbrushes.com

Annars brukar jag googla, vilket är det enklaste sättet att hitta penslar och bakgrunder på.
Vill du söka efter penslar? Sök på "photoshop brushes free"
Vill du söka efter bakgrunder? Sök på "photoshop patterns free"

Nu ska jag fortsätta med min profil ^^

/ Malin (: ♥

Nytt headset

Jag har köpt ett nytt headset! :D
Det jag hade tidigare har jag haft i ca 1½ år och den har typ pajat helt och hållet. Kaninerna har bitit på sladden på två ställen så den glabbar, ena fästet på hörluren har gått sönder(med med lim kan man fixa allt), och på slutet spelades det bara upp ljud ur en hörlur.
Så ja, känns som jag behövde ett par nya.


Köpte dessa på cdon för 499kr. Jovisst det kanske är ganska mycket men jag säger att det är värt pengarna, är jätte bra ljud i dom, sitter jätte bra på huvudet, har mikrofon och är as snygga! 8D

/ Malin (: ♥

Vatten

Tänkte lägga upp lite bilder som jag fotade tidigare på lovet. Jag har ju haft lov nu så jag har hunnit med lite grejer.






Okej mobba inte kombinationen av färgerna nu. Jag hade redan redigerat bilderna tidigare och lade bara in dom här.. så färgerna passar inte alls.

Copyright by Malin/Waon

/ Malin (: ♥


Underbara värme

Har precis kommit in efter en mysig dag ute i det fria. Det är jätte varmt och skönt. Solen ger äntligen värme ifrån sig och jag kan riktigt känna att våren faktiskt är på väg, underbart!

Jag och familjen har grillat korv på baksidan av huset och jag tog med mig kameran. Duktig som jag är så hade jag först glömt minneskortet i datorn så jag fick springa och hämta det. Sen när jag kommer tillbaka hinner jag fota ca 50 bilder innan batteriet tar slut. Måste värkligen försöka komma ihåg att ladda det oftare..

Men jag fick iallafall några bilder så jag kan lägga upp några stycken :)




Copyright by Malin/Waon

/ Malin (: ♥