Med kameran som hobby

Heej (:
Jag gjorde en klubb för ett tag sedan och nu har jag äntligen tagit mig tid att starta igång den. Den handlar såklart om foto och allt som har med det att göra. När jag fått några fler medlemmar kommer den starta på riktigt. Den kommer vara en aktiv klubb med många tävlingar, guider, tips och annat skoj.

Länk till klubben här



Copyright by Malin/Waon

/ Malin (: ♥

Längesen sist

Har en känsla av att det var väldigt längesen jag skrev sist. Inte bra! Men jag har inte haft något särskilt att skriva om och då blir mina inlägg bara tråkiga och inte ett dugg intressant.

Idag kanske man kan säga att jag skolkade från skolan.. Vi skulle ha friluftsdag och jag hade ingen aning om vart och när vi skulle samlas eftersom våran klassföreståndare alltid glömmer att infomera oss om sånt. Men det var 18- grader ute så jag stannade hemma. Dels för att jag tycker det är as tråkigt och för att det är svin kallt.

Här är några bilder jag fotade med mobilen för ett tag sedan:





Tycker dom vart rätt bra faktiskt med tanke på att jag fotade dom men min ytterst dåliga mobilkamera ;)

Copyright by Malin/Waon

/ Malin (: ♥


Året runt bilder

Jag har gått igenom alla bilder jag fotat nu sedan jag köpte min systemkamera vid midsommar, jag har sett hur jag utvecklats och gått framåt. Till att inte änns kunna ställa in fokus manuellt och fota i tråkiga vinklar till att kunna fota helt manuellt ganska bra och lärt mig vad som kan bli snyggt och inte.

Jag tänkte att eftersom jag har fotat väldigt lite nu ett tag och ni inte sätt så många bilder jag har fotat så lägger jag in lite bilder från i somras, höstas och bilder jag fotat nu i vinter ;)

Sommar -









Höst -









Vinter -











Ojoj, det där tog väldigt lång tid att lägga in xD

Ska kolla på ett tv-pogram nu. Ha det så bra ^^

/ Malin (: ♥

Copyright by Malin/Waon


Ang. tävlingen

Jag har fått många mejl om frågor när fototävlingen avgörs och ska jag vara ärlig så vet jag inte ännu. Jag har tyvärr slut på pengar på mobilen så jag kan inte sms:a in medlemskap. Jag vet inte när min pappa tänker lägga in pengar så ni får tyvärr vänta tills han gjort det.

Hemskt ledsen för detta, men då blir det ju mer tid till röstning och då blir det en rättvisare vinnare ^__^

/ Malin (: ♥